میگو پفکی زعفرانی

برای میگو پفکی از خمیر بنیه استفاده کردم که چشمی موادش رو اندازه میکنم، یک عدد تخم مرغ را کمی با چنگال میزنم و بعد دو قاشق شیر یا آب و کمی نمک و زعفران دم کرده اضافه میکنم و هم میزنم بعد آرد و کمی بکینگ پودر اضافه میکنم آرد به اندازه ای اضافه میکنم که خمیر نسبتا شُل باشه که بشه میگو ها رو داخل خمیر فرو کرد و بعد سرخ کرد. 

برای ته دیگ هم ته قابلمه کمی زردچوبه و روغن ریختم و قارچ های تفت داده شده و سیب زمینی ها و برگ جعفری و کنجد خام رو ته قابلمه چیدم و روی آن برنج آبکش شده ریختم .

نوش جان


اشپزی منبع : اشپزی |میگو پفکی زعفرانی
برچسب ها : میگو ,میکنم ,پفکی ,خمیر ,میگو پفکی ,اضافه میکنم ,پفکی زعفرانی